Uleiul De Masline

Publicat de **** 01.02.2019 0 Comment(s)

Uleiul de măsline este cunoscut pentru performanța sa uimitoare în bucătărie și beneficiile sale pentru sănătate nu numai pentru interiorul corpului nostru, ci și pentru exterior. Mulți oameni iubesc să includă uleiul de măsline în grija lor de îngrijire a pielii, datorită umidității și hidratării pe care le oferă acest ulei bogat în uleiuri mononesaturate. Nu numai că oamenii folosesc acest ulei uimitor pe pielea lor, dar și pe părul lor. Uleiul de masline are o mare cantitate de beneficii pentru par. Inclusiv:

   Scalp terapie

Uleiul de măsline funcționează ca un sistem de terapie a scalpului. Ajută la menținerea unui scalp sănătos prin lupta împotriva matreții, eliminând uscăciunea, evitând pielea fragilă și acționând ca un scut împotriva unei potențiale ciuperci.

Cresterea parului

Uleiul de masline promoveaza cresterea parului, este bogat in vitamine multiple care ajuta la blocarea keratinei in parul tau. Uleiul de măsline este unul dintre cele mai bune lucruri de folosit pentru a crește părul mai puternic și mai strălucitor.

    Mai multe beneficii pentru parul tau cand folosesti uleiul de măsline

        Repararea finală completă

        Parul mai moale

        Parul mai ușor de coafat

Gama Novex are cea mai eficientă colecție de ulei de măsline care vă va oferi un nivel adecvat de umiditate, protecție și creștere a părului de care aveți nevoie. Colecția de ulei de măsline este compusă din șampon de ulei de măsline Novex, balsam de ulei de măsline Novex și mască de păr de masă Novex de măsline infuzată cu vitamina E și Lapte de ulei de măsline Novex.

Colecția de ulei de măsline Novex ajută pielea scalpului să îmbunătățească circulația sângelui. Acest flux crescut de sânge poate stimula foliculii, care apoi produc toroane mai groase. Cu o formulă inovatoare care folosește cel mai pur european ulei de măsline extra virgin și îmbogățește vitamina E, colecția de ulei de măsline Novex tratează părul uscat sau deteriorat, combinând protecția profundă, hidratarea și nutriția pentru un păr mai bun.

 

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online