Extractul de Bambus-Ideal pentru ingrijirea parului

Publicat de **** 29.09.2016 0 Comment(s)

 

Bambusul este originar din Tibet, China, India si Malaezia si detine un loc special in culturile orientale, avand conotatii spirituale, cu utilizari multiple.

Cu un continut bogat in proteine, extractul de bambus se regaseste deja in gama noastra de produse pentru ingrijirea parului, ca ingredient-cheie.

Este un ingredient natural care fortifica parul, facandu-l mai elastic si mai voluminos. Cantitatea generoasa de proteine, prin retentia apei in cuticula parului, lasa firul neted, fin si lucios.

Bambusul este binecunoscut pentru rezistenta si flexibilitatea sa, iar produsele care contin bambus intaresc firul de par de la radacina, lucru care are un efect considerabil in sporirea volumului.Pentru a suplinii nevoile tuturor femeilor.

Novex are o gama larga de produse,printre care si Extractul de Bambus.Samponul si balsamul Novex Extract de Bambus sunt imbogatite cu aminoacizi,minerale si vitaminele A,B,C, care stimuleaza cresterea parului, intareste firul de par si regenereaza varfurile despicate.

Descoperiti intreaga noastra gama de produse Extract de Bambus  mai jos :

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online