Ulei de Argan-Beneficii uimitoare pentru par

Publicat de **** 11.11.2016 0 Comment(s)

Un ulei de argan pentru par de calitate avansata isi dovedeste multitudinea de beneficii asupra parului si a scalpului, avand de fiecare data rezultate spectauloase indiferent de forma in care este folosit. Cele mai comune metode prin care puteti beneficia de pe urma utilizarii acestuia sunt:

Sampoanele cu ulei de argan – Datorita abilitatii sale extraordinare de a restabili rezistenta, stralucirea si aspectul matasos al parului, merituosul ulei de argan pentru par a fost introdus cu succes in produsele pentru curatare. Sampoanele cu ulei de argan, ca si ingredient cheie, vor oferi rezultate imediate celor care sufera din cauza parului uscat sau profund degradat din cauza excesului de chimicale sau a folosirii unor sampoane total neadecvate tipului lor de par. Principalul atu al sampoanelor ce au in componenta ulei de argan este acela ca poate fi folosit si ca produs de sine statator. Astfel atunci cand va aflati in lipsa de timp si doriti sa oferti parului o ingrijire rapida, dar eficienta, imbogatindu-l cu rezistenta maxima si hranire speciala, folositi cu incredere un astfel de sampon.Va recomandam Samponul Novex Ulei de Argan fara sare:

Tratamentele cu ulei de argan pentru par – Avand o consistenta non-grasa, uleiul de argan pentru par poate fi utilizat ca masca sau ca produs de styling leave-in, putand fi lasat pe par, fara a fi spalat. Parul va deveni extrem de usor de coafat, iar varfurile cu tendinta de despicare vor fi sigilate. In acest fel tratamentele ce au la baza ulei de argan pentru par protejeaza suprafata firului de par impotriva daunelor provocate de caldura mecanica. Mai mult decat atat acestea vor promova un par spectaculos si plin de stralucire. Este cunoscut faptul ca folosind cu regularitate mastile cu ulei de argan pentru par, parul degradat va absorbi o cantitate mai mare de nutrienti. Acesta va devenind neted, matasos la atingere, flexibil si plin de volum. Folosit ca si produs leave-in, uleiul de argan pentru par isi potenteaza si isi prelungeste efectele benefice asupra firului de par, lasandu-l catifelat si plin de stralucire.Va recomandam Masca Tratament Novex Ulei de Argan :

Balsamuri hidratante cu ulei de argan pentru par – Multe balsamuri au consistenta grasa si fac parul sa arate inestetic si unsuros. De la prima utilizare a balsamurilor cu continut special de ulei de argan se poate remarca exact opusul acestui efect inestetic si deranjant. Parul devine usor de aranjat si fara urme de reziduuri uleiose. Recunoscut ca produs extrem de hidratant, uleiul de argan are si o putere de vindecare uimitoare. Datorita nivelului impresionant de vitamina A si E, acesta conditioneaza parul intr-o maniera delicata, accelereaza productia de celule si regenereaza parul cu probleme. Aplicarea constanta a balsamurilor cu ulei de argan pentru par ajuta la imbunatatirea texturii,  netezeste si protejeaza podoaba capilara.Va recomandam Balsamul Novex Ulei de Argan :

Fiind extrem de versatil, uleiul de argan poate fi folosit atat ca produs de sine statator, cat si ca ingredient in diverse produse cosmetice. Uleiul de argan isi demonstreaza eficienta extraordinara in ambele cazuri. Diferenta este data nu de modul de prezentare, ci de calitataea produselor in care este regasit. De aici si pretul ridicat al produselor cosmetice cu continut de ulei de argan de calitate superioara.

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online