Balsamul Fara Clatire

Publicat de **** 04.01.2017 0 Comment(s)

Produsul ideal pentru femeile cu parul uscat

Daca iti doresti sa ai un par stralucitor, asa cum vezi de multe ori in reclame, un prim pas important este sa-l hidratezi indeajuns, la fel cum faci si cu pielea.

In cazul in care te numeri printre acele femei cu parul foarte uscat, cu siguranta trebuie sa incerci si un balsam fara clatire. Balsamul fara clatire este un produs destinat femeilor cu parul uscat, care se aplica pe par si nu necesita clatire. Spre deosebire de majoritatea balsamurilor obisnuite, care contin uleiuri, de multe ori dificil de indepartat chiar si prin clatire, balsamul fara clatire are in compozitie glicerina, ce ajuta la calmarea parului uscat si incurcat. Utilizata in cosmetica, glicerina atrage umiditatea din aer catre firul de par si il inmoaie.

Balsamul fara clatire contine glicerina, eficienta in hidratarea parului

Tocmai de aceea, un astfel de balsam hidrateaza in profunzime. Iar acesta este un lucru necesar, mai ales ca hair-stylistii spun adesea ca hidratarea parului este la fel de importanta ca si hidratarea pielii. Specialistii sustin ca este important ca balsamul fara clatire sa fie unul de buna calitate. Daca este folosit constant, va da rezultatele dorite. De asemenea, unele produse pentru par – cum ar fi spuma, ceara sau gelul – pot contine si glicerina, care are rol de hidratare. Daca aveti parul normal si folositi aceste produse, atunci este suficient. Daca, in schimb, va confruntati cu un par aspru si incurcat, lipsit de stralucire, atunci nu ezitati sa va achizitionati un balsam fara clatire! Multe dintre aceste balsamuri contin, pe langa glicerina, si uleiuri care va vor face parul sa abia un aspect gras. Ca sa evitati acest lucru, incercati mai multe produse si alegeti-l pe cel care vi se potriveste cel mai bine. Iata cum trebuie folosit:

5 sfaturi pentru a folosi corect balsamul fara clatire

1. Achizitionati un balsam fara clatire de buna calitate. Produsele cu factor de protectie sunt o alegere si mai buna deoarece va protejeaza parul de razele ultraviolete.

2. Spalati-va parul cu sampon, asa cum faceti de obicei. Evitati sa aplicati un balsam pentru ca apoi sa va clatiti.

3. Dupa ce v-ati spalat bine parulstoarceti-l ca sa eliminati de excesul de apa si uscati-l usor cu un prosop, tamponand suvitele de par.

4. Puneti balsamul in palme si intindeti-l uniform pe par, folosind o cantitate mica de balsam (daca utilizati prea mult, parul se va lipi de cap). Acordati o atentie speciala varfurilor.

5. Treceti-va mana prin par si descurcati-l cu degetele, apoi coafati parul asa cum faceti de obicei. In timp, veti observa ca parul va deveni mai moale si isi va recapata stralucirea.

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online