Spalarea corecta a parului!

Publicat de **** 24.01.2017 0 Comment(s)

Cateva metode potrivite pentru spalarea parului si pentru ingrijirea acestuia, astfel incat sa-si pastreze stralucirea si finetea:

 1. Pieptana parul inainte sa faci dus. Astfel vei descurca parul si va iti va fi mai usor sa-l piepteni din nou dupa spalare fapt care va eficientiza ingrijirea parului tau.
 2. Stai sub dus si clateste-ti parul pentru a indeparta praful si produse pentru par care au fost administrate mai devreme. Este recomandat sa folosesti apa calduta pentru a indeparta mizeria si pentru a relaxa cuticulele scalpului.
 3. Pune o cantitate potrivita de sampon in palma (cam o jumatate de lingura pentru un part scurt, si mai mult pentru un par lung si gros), apoi raspandeste-l pe suprafata scalpului.
 4. Maseaza scalpul pentru a indeparta pielea uscata. Spala restul parului cu spuma ramasa.
 5. Clateste parul si continuu sa masezi scalpul. Daca ai folosit fixativ sau gel, ar trebui sa samponezi parul cel putin de doua ori pentru a indeparta aceste produse.
 6. Daca ai un par aspru si gros, este recomandat sa folosesti un balsam. Stoarce incet apa din par inainte sa aplici balsamul. Distribuie uniform balsamul pana la varfuri.
 7. Lasa-l sa se aseze vreme de cateva minute. Daca ai o casca de dus, pune-o pe cap si lasa balsamul sa se aseze in par.
 8. Clateste parul bine. Foloseste apa rece cand clatesti parul de sampon sau balsam pentru a inchide cuticulele parului.
 9. Stoarce excesul de apa din par si sterge-l usor cu un prosop uscat, insa nu freca parul prea mult.
 10. Este recomandat sa lasi parul sa se usuce natural, deoarece daca folosesti un aparat se usuca mai mult decat trebuie.
 11. Pieptana parul incet, cu atentie pentru a nu distruge radacinile.

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online