Primavara in parul tau!

Publicat de **** 09.03.2017 0 Comment(s)

Cu zile mai lungi si mai luminoase, e clar ca a sosit momentul sa te gandesti la schimbarile de primavara. 

Scapa de parul spicuit

 Stim ca iarna e un anotimp rece si uscat, asa ca parul tau sigur a avut de suferit cel putin in partea sa inferioara. Fa-ti o programare la tuns si renunta la capetele firelor tale de par cu aspect inestetic. Parul tau va arata minunat si sanatos!

Schimba-ti samponul si balsamul de par

Daca ai folosit un sampon hidrantant pe timp de iarna, incearca sa treci la o formula mai usoara, potrivita chiar pentru parul normal. In timp ce primul sampon amintit este indicat pe timp de iarna, aerul umed al primaverii in combinatie cu acesta va crea un efect de umiditate in parul tau, care la randul sau va face ca parul sa stea electrizat sau ravasit. Poti sa intrebi stilistul care te tunde ce iti recomanda cel mai potrivit pentru perioada aceasta de tranzitie cat si pentru tipul tau de par.

 Aplica un ser anti-electrizare

Combate electrizarea tipica primaverii si verii cu un ser de par. Aplica-l pe parul umed inainte de a te usca cu foehnul pentru a netezi cuticulele de par. Pentru cele mai bune rezultate,aplica-l pe par din a doua jumatate a acestuia inspre varfuri pentru a evita ingrasarea radacinilor.

Foloseste caldura pentru parul tau

Stim ca uscatoarele si placile de par sunt utile pentru parul buclat de la natura, insa un ondulator este la fel de eficient pentru parul cret. Decat sa iti definesti onduleurile doar cu un foehn cu difuzor, foloseste un ondulator de par pentru a obtine bucle perfecte.

Invinge umiditatea

Nu ai folosit niciodata un spray impotriva umiditatii? Acesta este foarte util mai ales in sezoanele in care aerul este umed, asa cum se intampla primavara. Aplica-l pe parul uscat, dupa ce ti l-ai aranjat, indreptandu-l catre radacini. Poti sa il iei cu tine in geanta pentru diferite finisari pe parcursul zilei. Nu il aplica insa prea des deoarece iti poate lasa resturi inestetice in par.

O primavara la fel de frumoasa precum parul tau!

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online