Uleiuri pentru parul tau!

Publicat de **** 08.06.2017 0 Comment(s)

Uleiul de Masline

 

Uleiul de masline este unul dintre cele mai populare ingrediente naturiste din tratamentele de infrumusetare, fiind unul dintre cele mai utilizate uleiuri de par. El hraneste intens firele, oferindu-le stralucire, vitalitate si rezistenta, avand efect vitaminizant pentru scalp. Daca esti tot timpul pe fuga, un tratament rapid este perfect pentru tine este Masca Novex Olive Oil pe care o aplici 3 min.

 

Ulei de cocos

Una dintre cele mai bune solutii pentru eliminarea matretii o reprezinta uleiul de cocos. Acesta este ideal pentru scalpul uscat, deoarece il hidrateaza si il hraneste intens. Foloseste gama ulei de cocos de la Novex.

Uleiul de argan

Uleiul de argan, este unul dintre cele mai valoroase uleiuri de par. Acesta face minuni pentru parul tern si ars, deoarece repara si hraneste intens firele afectate de diferiti factori externi (radiatii UV, poluare, produse de ingrijire nepotrivite, instrumente de coafare folosite in exces). Utilizat cu regularitate, uleiul de argan iti protejeaza parul, ii ofera stralucire si ii reda vitalitatea.Novex are o gama completa pentru tine!

 

Uleiul de ojon

 

Ulei de Ojon este bogat în aminoacizi , antioxidanți și lipide esențiale si se recomanda părului expus excesiv la soare și la folosirea uscătorului de păr si a plăcii. Hrănește și redă strălucirea firului de păr. Novex vine cu gama de sampon, balsam si masca.

 

 

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online