Otetul de mere

Publicat de **** 01.07.2017 0 Comment(s)

Știați că oțetul de cidru de mere este un antifungic extraordinar, anti-inflamator si are numeroase componente nutritive, inclusiv vitamine, minerale, enzime si aminoacizi? Hipocrate, cunoscut sub numele de parintele medicinei, a lăudat versatilitatea și proprietățile oțet de mere din antichitate?

 

Multe femei continuă să caute pe rețete magice pe Internet pentru a se bucura de beneficiile de otet de mere, un ingredient culinar care a migrat de la bucătărie la diferitele segmente, inclusiv produse de înfrumusețare și de îngrijire a părului. Cu toate acestea, și pentru că o doză greșită poate provoca leziuni ireversibile ale părului, există acum mai multe produse de pe piață a cărei formulă baza de otet de mere este deja 100% testate și apare în condiții de siguranță pentru păr utilizează ambele prezentate rezultate foarte pozitive - este cazul liniei de acid Novex Temptation.

 

Datorită acidului oțet pH mere, linia Acid Novex sigilează cuticulele părului, reduce porozitatea scade capetele despicate și reconstruiește fibra de par, dand moliciunea parului si luminozitate.

Care sunt beneficiile de oțet de mere pentru păr?

 

- Reechilibrează PH-ul părului;

- Sigileaza cuticulele și reconstruiește fibra de păr;

- Oferă netezime și un plus de stralucire;

- Nu conține siliconi, parabeni sau petrolati;

- Curăța și degreseaza scalpul;

- Permite circulația sângelui;

- Recuperează parul uscat prin tratamente chimice;

- Absorbția îmbunătățită a nutrienților;

- Protejați parul de agresiunile zilnice;

- Lasă o aromă irezistibilă de mere!


Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online