Cum porti fesul!

Publicat de **** 17.01.2018 0 Comment(s)

 

 

 

 

Exista doua tipuri de persoane care poarta o caciula: cele care o poarta de nevoie, si cele care o poarta pentru look. De oricare parte te-ai afla, sunt sigura ca vrei sa arati si bine atunci cand o porti, iar pentru asta trebuie sa iei si parul in consideratie. Majoritatea femeilor il lasa liber atunci cand poarta caciula - o metoda simpla dar cu stil. Insa posesoarea unui par rebel va spune ca aceasta nu este intotdeauna o optiune. Daca ai un par cu mult volum, precum parul cret, vei arata de parca ai o casca de sub care ies bucle rebele, dornice sa se rasfire cat mai mult. Ca sa eviti acest look, iata cum poti purta o caciula, in functie de tipul tau de par.

Cu breton

Scoate-ti in evidenta bretonul impingand caciula cat mai pe spate, cam pana la punctul in care incepe bretonul tau.

Cu parul dat intr-o parte

Aceasta este o metoda ideala pentru parul rebel. Cel mai bine functioneaza cu parul lung, dar merge si pe lungimi midi, prinzand suvitele in loc cu ajutorul catorva clame.

Cu parul liber

Daca ai parul moale sau foarte lung, lasa-l sa iasa liber de sub caciula. Daca ai par cu volum, e posibil sa-ti stea mai bine cu caciula mai pe spate, in asa fel incat suvitele din fata sa-ti incadreze chipul.

 

Cu parul impletit

Daca ai par cret sau foarte voluminos, sau ai una dintre acele zile in care parul tau pur si simplu nu vrea sa se aseze, o coada lejera impletita intr-o parte este o solutie excelenta.


Cu parul bagat inauntru

Daca te temi ca parul o sa-si schimbe forma dupa caciula, exista optiunea de a-l rula intr-un coc si a-l baga pe tot sub caciula. Atentie: acest look nu este potrivit chiar pentru toata lumea. Trebuie sa ai anumite trasaturi specifice ca sa-ti stea bine cu acest stil. Daca e soare afara, o pereche de ochelari poate rezolva aceasta problema intr-un mod stylish.

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online