Secretul unui par lung si sanatos!

Publicat de **** 16.09.2016 0 Comment(s)

Ati citit o gramada articole despre cresterea si fortificarea parului prin procedee naturale si niciunul nu a dat rezultate? La un moment dat ati dorit sa va dati batuta ? Ei bine,va sfatuim sa nu o faceti,Novex,marca noastra pentru ingrijirea parului este aici pentru a va ajuta. Novex Extract de Bambus este  gama noastra de produse, special pentru cresterea si intarirea firului de par.

Având în vedere că avem o linie completă de Extract de Bambus, vom incepe prin a va explica modul în care funcționează produsele noastre. Parul are nevoie de ingrijire speciala,iar cu o doza corectă de extract de bambus, vitaminele: A, B , C și un amestec de aminoacizi, acesta va creste surprinzator de repede,ca prin magie.

In cazul in care nu aveti o dieta echilibrata,bogata in amino-acizi,acest lucru dauneaza cresterii parului si slabeste firul de par.Acesta este motivul pentru care Novex,a facut o gama speciala, Extract de Bambus,imbogatita cu amino-acizi si vitaminele A,B,C,pentru a suplinii nevoile oricarui tip de par.


Cu ingredientele potrivite vin rezultatele dorite!

Pentru cei care au nevoie de un ajutor suplimentar, încercați Masca Novex Extract de Bambus ,o masca tratament intens fortifianta.

Niciunei femei nu ii place sa-si scurteze podoaba capilara,nici macar cu 1 cm,de aceea, gama Extract de Bambus este una dintre favorite,va hidrata varfurile despicate si va accelera cresterea parului.


Daca vă numarati printre acele fete pe care le-am descris la început, atunci va sfătuim să încercați produsele Novex Extract de Bambus.

Leave a Comment

Loading...

Medvi Design

Creare Magazin Online